Türkler sekste ilk onda

03 Aralık 2008

Yaz çiz karala...

Bradley Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre rasgele sekste Türkler dünya sekizincisi...

48 ÜLKEDE 14 bin erkek ve kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, ayrım yapmadan ‘önüne gelen’le cinsel ilişkiye girmede dünya birincisi İngilizler olurken, Almanlar ikinci, Hollandalılar ise üçüncü sırada yer aldı. Türklerin İtalyanları ve Kanadalıları rasgele seks konusunda geride bıraktığını ortaya koyan araştırma, Bradley Üniversitesi Psikoloji Profesörü David Schmitt başkanlığında bir ekip tarafından gerçekleştirildi.

AMERİKALI araştırmacılar bir gecelik ilişkiler, cinsel partner sayısı, rasgele ilişkilere bakış açısını inceledi. İngiltere’de seks konusunda toplumun erkeklere gösterdiği hoşgörülü yaklaşımın kadınları da içine alacak şekilde artmasının İngilizlerin birinci olmasının nedeni olduğu belirtildi. Araştırma sonucuna göre tüm dünyada katı seks kuralları azalıyor. Araştırmacılar, katı kuralların yumuşamasını kadın erkek eşitliğine önem verilmesi ve seksin popüler kültürdeki yerinin büyük olmasına bağlıyor.

Sedat Peker'in avukat eşi konuştu

"http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/12/02/fft17_mf142733.Jpeg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.



Ergenekon davasında da yargılanan sedat peker'in eşi Özge Yılmaz, Silivri Cezaevi'ne geldi.

Duruşmanın öğle arasında gazetecilere karnını gösteren Yılmaz, 'hamile değilim' mesajı verdi. Yılmaz, gazetecilerin "çocuk yapmayı düşünüyor musunuz" şeklindeki sorularına ise 'evet' yanıtını verdi.

Peker'in cezaevinde olduğunun hatırlatılması üzerine de yılmaz, "onu 4 yıl değil, 100 yıl beklemeye hazırım" dedi.
Yılmaz, saat 15.30 sıralarında cezaevinden ayrıldı. 8 aylık hamile olduğu öne sürülen Yılmaz'ın karnında herhangi bir şişkinlik olmadığı görüldü.

Gazetecilere özellikle görüntü verdiği dikkatlerden kaçmayan Özge Yılmaz, aracına binerek uzaklaştı.

Sedat Peker de duruşma arasında yaptığı açıklamada, "eşinin hamile olduğu" iddialarının doğru olmadığını söylemişti. 8 aylık hamile olduğu belirtilen eşinin 44 kilogram olamayacağını belirten Peker, istenmesi halinde doktordan rapor bile alabileceklerini ifade etmişti.